ERZURUM / PALANDÖKEN - Remzi Sakaoğlu Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu

Remzi Sakaoğlu Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu

YUNUSEMRE MAH. LİSE SK. NO 2F PALANDÖKEN / ERZURUM
Vizyon
Remzi Sakaoğlu Bilimve Sanat Merkezi Anaokulu Olarak VİZYONUMUZ; Çocukların gelişim düzeylerini, ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak; sürekli gelişmeyi sağlayan, davranış kazandırmayı ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren eğitimcileri ile, çevre bilinci olan, soran, sorgulayan, araştıran, yorum yapabilen, ,sağlıklı, mutlu bireyler yetiştirmek ve çocuklarımızın geleceğimiz olduğu inancıyla örnek okul olmaktır.
Misyon
Remzi Sakaoğlu Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulu Olarak MİSYONUMUZ; Çocukların özgür ve sevgi dolu bir ortamda, bireysel farklılıkları da göz önünde bulundurularak , özbakım, psikomotor, sosyal, duygusal, bilişsel ve dil gelişimlerini planlı ve bilinçli bir şekilde destekleyerek; Paylaşmayı bilen, Hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duygusu gelişmiş, Ahlaki değerlere bağlı, Hak ve sorumlulukları bilen, Problem çözme yeteneğine sahip, Çevresiyle iyi iletişim kurabilen, Kendine güvenen yetişkinler olmalarının temelini oluşturmaya çalışmaktır.
Beyaz Bayrak
doğalgaz
iNGİLİZCE
Şehir merkezinde olduğu için ulaşımı çok kolay.
Yunus Emre Mah. Umut Sok. No:1/1 25080 Palandöken/ERZURUM
merkezde